Checkmark Events & Communication - Checkmark Events - Evenementen organisatie en Communicatie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

CHECKMARK EVENTS - VEELZIJDIGE EVENEMENTEN!

Checkmark Events heeft een brede en jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen. Na bijna 13 jaar evenementen te hebben georganiseerd bij Crossbow Productions startte Jeanet van Dam begin 2014 Checkmark Events.

De evenementen waarbij Jeanet betrokken was zijn divers te noemen. Van kleinschalige evenementen voor 30 personen tot grote (outdoor) evenementen waarbij het aantal bezoekers de 10.000 overschreed. Recente evenementen waren oa de organisatie van Internationale Vrouwendag Kampen, de Veluwse Passion en in november de organisatie van het KNRM Reddersgala waar Jeanet inmiddels elf jaar bij betrokken is.  In het verleden verleende Jeanet haar medewerking aan of was verantwoordelijk voor o.a. de doop van het nieuwe type boot de Nh1816 door Hare Majesteit Koningin Maxima, de artiestenboekingen en begeleiding op het Flevo Totaal Festival en de EO Jongerendag, het tweedaags jongerenfestival Winter Wonder Rock, de voor- en najaar editie van de luxueuze Lifestyle Parc & Country Fair ‘Boven Het Maaiveld’.

Management en boekingen
Jeanet verzorgt het management van Willem Gunneman, veelzijdig artiest en theatermaker. Daarnaast werkt Jeanet samen met Annemarie Pronk, winnares van het populaire tv programma Heel Holland Bakt 2016 en verzorgde ze jarenlang de artiestenbegeleiding op de EO Jongerendag en was ze tourmanager van het blackgospel koor Gospel Boulevard.

Spin in het web
In de voorbereiding en tijdens de evenementen vormt ze de spin in het web tussen de opdrachtgever, de verschillende leveranciers, artiesten en de gasten. Van het totaalplaatje tot het kleinste detail: uw evenement is bij haar in goede handen!

Ondersteuning van uw evenement

Naast de totale organisatie van uw evement staat Jeanet u ook graag met raad en daad terzijde bij onderdelen van het evenement. Jeanet heeft jarenlange ervaring als o.a. projectleider, stagemanager, tourmanager en marketingadviseur.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Checkmark Events voor u kan betekenen.
 
© 2016 Checkmark Events & Communication
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu