Management en boekingen - Checkmark Events - Evenementen organisatie en Communicatie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MANAGEMENT EN BOEKINGEN

Jeanet van Dam heeft het management verzorgd voor diverse artiesten: het swingende blackgospel koor Gospel Boulevard, de winares van Heel Holland Bakt 2016 Annemarie Pronk en van Willem Gunneman.

Willem Gunneman
Willem Gunneman is een veelzijdig artiest, theatermaker, sneldichter, dagvoorzitter, presentator en discussieleider. Hij kan uw programma voorzien van een uitnodigende teaser, rode draad, frisse break of van een spraakmakende afsluiter. We denken graag met u mee voor een verrassende insteek van uw programma.

Annemarie Pronk
Eind vorig jaar zagen bijna 3 miljoen kijker
s Annemarie Pronk het populaire bakprogramma Heel Holland Bakt winnen! Ze maakte indruk op de jury en de kijkers met onder andere haar kleurrijke spekkoek. Wilt u uw gasten een kijkje gunnen in de keuken van  Annemarie?

Annemarie geeft bakworkshops en demonstraties op  festivals, charity evenementen, congressen en andere feestelijke  gelegenheden. Onlangs verzorgde ze nog een petit four van haar fameuze spekkoek voor 500 gasten tijdens het prestigieuze KNRM Redders Gala in  Grand Hotel Huis ter Duin.

Bent u benieuwd wat Willem en Annemarie kunnen betekenen voor uw evenement? Ik kijk graag met u naar de verschillende mogelijkheden! Bel voor meer informatie 06-23059361 of mail naar jeanet@checkmarkevents.nl


 
© 2016 Checkmark Events & Communication
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu